Tiedustelut: 050 5642456 ristolahti@netikka.fi

Haetko viihtyisää mökkimajoitusta läheltä PowerParkkia?

Mökit sijaitsevat Kauhavan Yli- ja Alahärmässä sekä Vöyrin Oravaisissa. Hinnat alkaen kesällä 90€/vrk.

Herralan huvila, Kauhavan Ylihärmässä

Herralan huvilassa on tilaa hengittää sillä tila ei heti lopu kesken. Huvila tyylisessä hirsimökissä on kolme makuuhuonetta, vuodepaikat 6+2:lle henkilölle. Tilava olohuone kattavalla kirjavalikoimalla. Tunnelmallinen takkahuone kiertoilmatakalla sekä uusitut keittiö ja pesutilat.

Lisäksi huvilan pihapiiristä löytyy erillinen aitta, jossa nukkumatilat 6:lle, vaikka perheen nuorimmille. Vastavalmistunut tunnelmallinen pihasauna löytyy aitan toisesta päästä ja vieressä vuokrattavissa oleva Kiramin kylpytynnyri. Powerparkkiin vain n. 15 min. ajomatka.

Mummonmökki, Oravainen

Meiltä löytyy luonnonkauniilta paikalta, merenrannan läheisyydestä. lähimmälle uimarannalle n. 1,5 km. Tämä idyllinen Mummonmökki on talviasuttava kaikilla mukavuuksilla 6:lle henkilölle, johon kuuluu oma pihasauna.

Hyvien liikenneyhteyksien varrelta, Oravaisista PowerParkkiin ajaa 25 minuutissa ja Vaasaan 30 minuutissa. Nyt mahdollisuus myös vuokrata puulämmitteinen kirami Kylpytynnyri!

Vaarinmökki ja -sauna, Oravainen

Samalle tontille on rakennettu uusi hirsirakenteinen Vaarinmökki ja -sauna 4:lle henkilölle. Mahdollisuus vuokrata Oravaisissa molemmat mökit, jolloin vuodepaikkojen määrä on yhteensä 10:lle henkilölle.

Huvimäen mökki, Alahärmä

Huvimäen mökki sijaitsee Kauhavan Alahärmässä PowerParkin läheisyydessä, jonne matkaa vain 10 km.

Tämä parvellinen hirsimökki on tasokas ja tilava 6:lle henkilölle. Terassilta aukeaa kaunis lakeusmaisema, jonka keskellä virtaa pieni joki. Mökillä nautit luonnon rauhasta ilman naapureita. Puutarhasta löytyy vuokrattavissa oleva kiramin kylpytynnyri, joka on rakennettu traktorin peräkärryille.

Manun mökki, Ylihärmä

Manun mökki on viihtyisä pyöröhirsimökki idyllisen maalaismaiseman keskellä Kauhavan Ylihärmässä. Vuodepaikat mökissä  5:lle ja pihasaunan takkahuoneessa 2:lle henkilölle. Powerparkkiin vain n. 10 km. ja Härmän kylpylään 3,5 km. Mökin saunan viereltä löytyy vuokrattavissa oleva kiramin kylpytynnyri.

Olette lämpimästi tervetulleita lomailemaan meille!

Tiedustelut ja varaukset: 050 5642456, sähköposti: ristolahti@netikka.fi