Tiedustelut: 050 5642456 ristolahti@netikka.fi

Haetko viihtyisää mökkimajoitusta läheltä PowerParkkia?

Mökit sijaitsevat Kauhavan Yli- ja Alahärmässä sekä Vöyrin Oravaisissa. Hinnat alkaen kesällä 90€/vrk.

Mummonmökki, Oravainen

Meiltä löytyy luonnonkauniilta paikalta, merenrannan läheisyydestä. lähimmälle uimarannalle n. 1,5 km. Tämä idyllinen mökki on talviasuttava kaikilla mukavuuksilla, johon kuuluu oma pihasauna.

Hyvien liikenneyhteyksien varrelta, PowerParkkiin ajaa 25 minuutissa ja Vaasaan 30 minuutissa. Nyt mahdollisuus myös vuokrata puulämmitteinen kirami Kylpytynnyri!

Vaarinmökki ja -sauna, Oravainen

Samalle tontille on rakennettu uusi hirsirakenteinen vaarinmökki ja -sauna. Mahdollisuus vuokrata Oravaisissa molemmat mökit, jolloin vuodepaikkojen määrä on yhteensä 10:lle henkilölle.

Huvimäen mökki, Alahärmä

Mökki sijaitsee Kauhavan Alahärmässä PowerParkin läheisyydessä, jonne matkaa vain n. 10 km. Huvimäen mökki on viihtyisä ja tunnelmallinen hirsimökki 6:lle henkilölle. Terassilta aukeaa kaunis lakeusmaisema, jonka keskellä virtaa pieni joki. Puutarhasta löytyy vuokrattavissa oleva kiramin kylpytynnyri, joka on rakennettu traktorin peräkärryille.

Manun mökki, Ylihärmä

Viihtyisä pyöröhirsimökki idyllisen maalaismaiseman keskellä, vuodepaikat 5+2:lle henkilölle. Powerparkkiin vain n. 10 km. ja Härmän kylpylään 3,5 km. Mökin takaa löytyy vuokrattavissa oleva kiramin kylpytynnyri.

Olette lämpimästi tervetulleita lomailemaan meille!

Tiedustelut ja varaukset: 050 5642456, sähköposti: ristolahti@netikka.fi